Milan Tarot ulaziu Farmu

Izvor: Press, 05.Mar.2013, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Tarot ulaziu "Farmu"

Tarot je slavu stekao emisijama u kojima na najneobičniji način predviđa sudbinu gledaocima.

"Hvala Ajvazu i Demonu Horonzonu što mi pomažu u karijeri, nadam se da vam služim časno i pošteno. Ljubav je zakon, a ovce su za šišanje" rekao je Milan i pokazao kako gleda na svoju veliku popularnost.

U poslednje vreme vidovnjak je često iznosio svoja mišljenja o poznatim ličnostima sa muzičke scene, uglavnom kritikujući ih preko socijalnih mreža. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Maja Nikolić, Vlado Georgijev, Aleksandra Radović samo su neki od onih koje je svojim oštrim komentarima potkačio, pa se očekuje da će biti jedan od glavnih skandal majstora na farmi u Lisovićima.
Pogledaj vesti o: Farma,   Aleksandra Radović

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Još jedan učesnik “Farme” je poznat: Milan Tarot ulazi u rijaliti!

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2013

Tarot je slavu stekao emisijama u kojima na najneobičniji način predviđa sudbinu gledaocima. -Hvala Ajvazu i Demonu Horonzonu što mi pomažu u karijeri, nadam se da vam služim časno i pošteno. Ljubav je zakon, a ovce su za šišanje- rekao je Milan i pokazao kako gleda na svoju veliku popularnost....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.