Marko Vanila: Miki me nije udario, već očešao po grudima! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 21.Sep.2013, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Vanila: Miki me nije udario, već očešao po grudima! (VIDEO)

Prva tuča na Farmi desila se već tokom druge nedelje rijalitija, a glavni akteri ove tuče bili su nekadašnji pčelar, a sada voditel, Miki Đuričić i DJ Marko Vanila. Kao što to obično biva među akterima tuča, netrpeljivost neđu njima traje i u nastavku rijalitija, međutim, sada je stvar drugačija, pa Marko brani Mikija koji ga je fizički napao.

Lako prašta: Marko Vanila | Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << facebook

Marko Vanila se nalazio u sobi sa Lepim Mićom i Crnim. Tokom razgovora, oni su se ponovo vratili na nemili događaj, kada se Marko potukao sa Mikijem. Miki je objasnio farmerima, da ga Miki ipak nije udario, već dotakao rukom po grudima i očešao ga.

Podsetimo da Miki nije izbačen sa najpoznatijeg imanja u Srbiji, jer se nakon nekoliko minuta pokajao i izvinio di-džeju, nakon čega je produkcija pohvalila njegov gest i odlučila da on ostane na imanju i nastavi da se bori za nagradu zajedno sa ostalim farmerima.

Pogledajte ponovo Markov i Mikijev fizički obračun, pa sami zaključite, da li ga je Miki udario, ili ga je, kako Marko kaže, “očešao po grudima”.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.