IVANA ŠAŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD OTKRILA razlog ulaska u Zadrugu, a onda PROGOVORILA o Kristijanu i Staniji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 21:15

IVANA ŠAŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA SD OTKRILA razlog ulaska u Zadrugu, a onda PROGOVORILA o Kristijanu i Staniji!

Ovog puta neće nikog štedeti!

 Njeno ime je bilo među prvim imenima koji su se pominjali kao potencijalni učesnici nove sezone Zadruge. Za Srbiju Danas Ivana Šašić je pričala otvoreno i bez dlake na jeziku, na šta je njena publika i navikla.

Kako će se ponašati u ovom rijaliti programu, po čemu će se razlikovati od učešća u "Farmi 6", na kojoj je bila učesnik, šta misli o Kristijanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Goluboviću i Staniji Dobrojević, sa kojima je bila dobra u tom rijalitiju, kao i zašto ponovo ulazi u rijaliti, pročitajte u nastavku.

- Mi muzučari smo mnogo pogođeni celokupnom situacijom, koja se dešava u Srbiji sa korona virusom. Jednostavno, nema posla, ne radimo već sedam meseci, a od nečeg se mora živeti. Ko ima porodicu i ko ima decu, a samim tim i odgovornost prema njima, shvatiće i razumeće da je ovo trenutno za nas jedini način i hvala Bogu da postoji opcija da zaradiš novac, da bi obezbedio svoju porodicu. Kod mene ti je „Nikad nije kasno“ i „Nikad ne reci nikad“, jer nas život uvek demantuje.

Objavu dijeli Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) Srp 27, 2020 u 11:35 PDT

- Ja sam se jednom prevarila, iz prostog razloga što sam tako vaspitana, pa mi je normalno da umesim hleb, raspremim prostor u kom živim. Ja samtako muzla kravu i spremala sir, čak sam prala veš nekim ukućanima, jer me bilo sramota da ja kao žena sedim, a oni peru veš, ali sam na kraju shvatila da su ljudi nezahvalni i da ti niko neće reći hvala. Sigurno je da u Zadruzi neću raditi za nekog i raspremati iza nekog, osim iza sebe. E sad, da li će tim ljudima smetati krš i prljavština, to ćemo da vidimo. U mojoj kući nije prljavo i nije krš, tako da oko sebe ću sigurno srediti, a za druge me ne zanima. Potpuno sam sigurna da neću raditi kao što sam radila na Farmi. S druge strane, u tom rijalitiju sam dosta znala, videla i ćutala i prikrivala i u nekom trenutku sam čak ispala i licimer, ali sam smatrala da ono što čujem i vidim ne treba da govorim drugima, posebno ne ono što mi je neko poverio. Mnogo toga će, kada sam ja u pitanju biti drugačije sada u Zadruzi, jer sam videla i shvatila kako treba i kako sve funkcioniše u rijalitiju.

- Pa ne znam da li ću iskoristiti. Ne ulazim sa tom mišlju da ću iskoristiti nešto protiv nekoga. Nemam ja sa njima ništa. Oni neka vode svoju politiku, a ja ću svoju. Neka me ne diraju i neću ih dirati. I to je to.

- Pa ne znam, fajtaćemo se!

Objavu dijeli Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) Srp 21, 2020 u 1:04 PDT

- Da li se plašiš da će ući neko ko će izneti neke priče o tebi i na neki način ti nauditi?

Ne plašim se ja nikoga i ničega. Nemam čega da se plašim. Što se mene tiče, može da uđe ko god hoće. Ja znam zašto sam tu i zašto ulazim, tako da neka uđe ko god hoće, meni ne smeta.

- Spremam se naravno. Ja sam jako vezana za svoje sinove, ali je sada situacija malo drugačija. Ovo sada radim zbog njih, da bih zaradila novac za njih, a s druge strane, oni su sada već veliki dečaci, koji imaju 12 i 13 godina i sada je drugačija priča od one kada sam bila u rijalitiju, a oni imali 7 i 8 godina.

Objavu dijeli Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) Lip 23, 2020 u 12:58 PDT

- Njih to nikada nije zanimalo. Oni nikada nisu imali teret od toga ko im je mama i što je mama ime i prezime. Nisu moja deca u fazonu da se hvale što su moja deca. Oni su sušna suprotnost svega toga. Oni znaju zašto njihova mama ulazi u Zadrugu i znaju da mama ne ide tek tako, jer joj je dosadno, nego je otišla da radi i zaradi i to je jedino što njih treba da zanima u ovoj priči. Nisu bili oduševljeni što ulazim i odmah je bilo pitanje kada ću izaći. Već broje dane koliko ima do ulaska.

- Oni se sa Bojanom super slažu. Imaju divan odnos sa njim i njihov tata ima super odnos sa Bojanom, tako da će oni ostati svi zajedno. Oni su moja banda koja će da funkcioniše na jednoj strani, ja na drugoj i sigurno je da smo najveća podrška jedni drugima.

- Sigurno je da planiramo da proširimo farmu, koja ni u ovom trenutku nije baš mala. Mi smo se povukli na to imanje na selu, a stan u gradu smo izdali. Ja sam ponosna što znam da radim mnoge stvari, između ostalog i poslovima oko farme. Bitno mi je da je to čestito zarađen novac i ne stidim se ničega. Osim toga, proizvodimo sebi hranu i znamo šta jedemo, što je u današnje vreme, kada nam je sve zatrovano, mnogo bitno.

Objavu dijeli Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) Lip 14, 2020 u 2:06 PDT

- Tući se neću sigurno. Smirila sam dosta sebe. Negde kad gledam Taru Simov, vidim sebe u mladosti. Ona je poput mene nekada, spremna za prijatelja sve da da, a kako budu prolazile godine, shvatiće da to nije baš dobro. Ja sam s godinama sebe dosta smirila, postala sam razumnija, ali opet sve zavisi od situacije. Ko me nagazi, sigurno ću mu duplo vratiti.

- Sa Đedovićem definitivno. Ne poznajemo se lično, ali sa njim ću 99% biti  top. On mi negde odgovara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.