Izvor: Scandal.rs, 14.Sep.2015, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić užasnuta “Farmom”: Ovde vam je odvratno i sve smrdi!

Pevačica je pričala kako su farmeri uglavnom čudni. “Atmosfera je podeljena. Neki su pozitivni, neki su baš ljuti i negativni. Zorici nije dobro i to se odmah vidi…”, počela je Sekulićeva.

“Ispred kuće su neki bade mantili, loš je pristup kući… odvratno je”, rekla je Goga. Milić je odmah skočio na nju i rekao da odmah kaže ko je negativan, dok Goga nije reagovala na njegove prozivke.

Maja je predložila da se igraju igre istine. Goga je pitala Staniju da li je tako slatka inače ili ima neku taktiku. “Uglavnom sam smirena i slatka, ali kad planem, planula sam”, rekla je Stanija.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Goga Sekulić užasnuta “Farmom”: Ovde vam je odvratno i sve smrdi!

Izvor: Svet, 14.Sep.2015

Nije navikla na “farmerske” uslove života.. .. Goga Sekulić došla je na Farmu i sve iznenadila svojim dolaskom.. Pevačica je pričala kako su farmeri uglavnom čudni. “Atmosfera je podeljena. Neki su pozitivni, neki su baš ljuti i negativni. Zorici nije dobro i to se odmah vidi…”, počela...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.