Farmeri su sedeli jedan minut mirno u emisiji, a potom napravili haos

Izvor: Tracara.com, 15.Jan.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri su sedeli jedan minut mirno u emisiji, a potom napravili haos

Dok su još bili mirni (Foto: Screenshot) U emisiji Farma-Narod pita kod voditelja Vlade Stanojevića bili su gosti Vesna Vukelić Vendi i Lepi Mića. Njih dvoje su se žestoko posvađali posle uključenja jedne gledateljke.Vukelićeva je pretila da će da napusti emisiju, a bivši cimer joj je gurao stolicu i govorio joj da slobodno ide. Voditelj je pokušao da smiri situaciju, ali to je bilo nemoguće. Pogledajte video:

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u studiju: Vendi i Lepi Mića se uposvađali usred emisije! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2016

Vendi i Lepi Mića gostovali su u emsiji "narod pita", gde se umalo nisu potukli zbog jedne gledateljke, koja je konstatovala da Stanija nije trebala da pobedi na Farmi...Netrpeljivost Vendi i Miće nastavila se i nakon Farme, a gostujući u emsiji na televiziji Pink, žestoko su se posvađali i izvređali...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.