Izvor: Svet, 18.Jul.2011, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Farma" od septembra ponovo na Pinku?!

Vlasnik ružičaste televizije Željko Mitrović od septembra na male ekrane vraća rijaliti šou "Farma"! Kasting za izbor VIP farmera počinje već danas, a četvrti serijal biće sniman od septembra na čuvenom imanju u Lisoviću kod Barajeva. Mitrović je, nakon pokretanja novih projekata, rešio da za jesen izvadi svoj provereni adut, "Farmu". "Željko je oduševljen skokom gledanosti i uspehom novih emisija i letnje programske šeme.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 4: Željko Mitrović uzvraća udarac!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2011

„Farma', najgledaniji rijaliti-šou i istoriji srpske televizije, ponovo će biti emitovan od jeseni na TV Pinku. Kasting za izbor VIP farmera počinje već danas, a četvrti serijal biće sniman od septembra na čuvenom imanju u Lisoviću kod Barajeva.. Mitrović ulaže i u TV Avalu Saga o prodaji...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.