Farma 4: Željko Mitrović uzvraća udarac!

Izvor: Poznati.info, 18.Jul.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 4: Željko Mitrović uzvraća udarac!

Farma', najgledaniji rijaliti-šou i istoriji srpske televizije, ponovo će biti emitovan od jeseni na TV Pinku. Kasting za izbor VIP farmera počinje već danas, a četvrti serijal biće sniman od septembra na čuvenom imanju u Lisoviću kod Barajeva.
Mitrović ulaže i u TV Avalu Saga o prodaji TV Avale čini se da dobija epilog koji će najviše obradovati gledaoce i zaposlene u ovoj medijskoj kući.
- Mitrović ne želi više da se cenka sa neozbiljnim kupcima koji bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da na mala vrata uđu na srpsko tržište i ima nameru da ozbiljno uloži u Avalu. Bojana Lekić dobiće veći budžet i odrešene ruke u izboru saradnika, pa se očekuje da uz nove originalne emisije i serijske hitove Avala vrlo brzo sustigne B92 i TV Prvu.


Kako saznaje Press, Željko Mitrović je, ohrabren uspehom novih projekata i skokom gledanosti, rešio da za jesen izvadi svoj provereni adut, „Farmu', koji bi uz nove formate ustoličio Pink na vrhu najpopularnijih komercijalnih televizija na Balkanu.
- Željko je oduševljen skokom gledanosti i uspehom novih emisija i letnje programske šeme - otkriva izvor Pressa blizak čelniku ružičaste imperije, i dodaje: - Osim što će Pink obogatiti za nove projekte, a to su između ostalog svetski megapopularni kviz „Money drop', kao i porodični kviz „Family fortyne', Mitrović je rešio da od jeseni vrati i „Farmu'. Kasting počinje danas, a s obzirom na to da su učesnici ovog rijalitija uspešno unapredili svoje karijere, očekuje se veliko interesovanje poznatih pevača, glumaca, sportista i političara, koji bi se 100 dana borili za vredne novčane nagrade.
Izvor Pressa navodi da će, pored proverenih voditelja, Pink angažovati i nove snage.
- Vlasnik Pinka sve češće dobija predloge da proba da razbije voditeljsku monotoniju. Shvatio je da gledaoci sve manje vole kada se vrti nekoliko istih voditelja u svim projektima i rešio je da osveži svoje jato novim snagama. Nezvanično, nove kvizove trebalo bi da vode glumci Nataša Ninković i Aleksandar Srećković Kubura, ali se do jeseni očekuje još snažnija adrenalinska injekcija - zaključuje izvor Pressa.
Slične, interesantne teme: Željko Mitrović prodaje TV Avalu! Željko Mitrović gradi srednjovekovni zamak za novi rijaliti Željko Mitrović trovan!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.