Farma: Farmeri protiv Miloša!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2010, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Farmeri protiv Miloša!

Provokacije i verbalni napadi na Miloša Bojanića nastavljaju se nesmanjenom žestinom, a prednjači Maca koji je pivom polivao folkera na žurci. Kao da to nije bilo dovoljno, Firči i Sajko su mu duvali dim od cigarete u lice, a žestok verbalni napad usledio je u dvorištu.

"Hajde, majmune, igraj, igraj, vrti se kao čigra! Hajde, skači, daću ti pet banki", vikao je Firči iz mraka uz glasnu podršku Maje, Mace i Gagija. Da je situacija na imanju sve ozbiljnija potvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su muzičari koji su svirali farmerima na žurci. Iako su u kafanama bili svedoci raznih situacija, ono što su videli na imanju ih je prenerazilo.

Ni Miloš Bojanić nije cvećka jasno je posle njegove žestoke svađe s Rakom. Živci su odavno popustili, ali incidentne situacije koje su na granici fizičkog obračuna postale su svakodnevna slika na imanju. Većina farmera ne odustaje od namere da po svaku cenu izbaci Bojanića, koji svojim ponašanjem živcira sve osim Mine i Dragane.

"Ti si propali političar i imaš šugu po koži, jer se ne kupaš i ne pereš zube," rekao je Miloš, nakon čega je Raka doneo četkicu za zube i počeo da mu je „"ura pod nos".

Maca, koji je igrao sa čašom alkohola u ruci, toliko se razmahao da je Miloša celog isprskao, što je folker shvatio kao još jedan napad na njega. Maca je tada polomio sve što se našlo na stolu, a Bojanić je išao od kamere do kamere i žalio se produkciji da je fizički napadnut.

Uplašeni ponašenjem VIP seljaka, muzičari su već oko ponoći pobegli glavom bez obzira s farme. Nije tajna da se na imanju konzumiraju ogromne količine alkohola, što samo dodatno komplikuje ionako loše međuljudske odnose. Međutim, u RTV Pinku nisu želeli da objasne zašto farmere svakodnevno snabdevaju ogromnim količinama alkohola. Ipak, to nije opravdanje za ponašenje javnih ličnosti pred kamerama koje je odavno prevazišlo granicu pristojnosti.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.