Vulin u ime MUP-a čestitao rođendan Pinku i obradovao ih fotkom kako stoji mirno (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 17.Sep.2022, 11:54

Vulin u ime MUP-a čestitao rođendan Pinku i obradovao ih fotkom kako stoji mirno (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova republike Srbije, Aleksandar Vulin, čestitao je preko zvaničnih naloga MUP-a na društvenim mrežama 28. rođendan televiziji Pink.
To je učinio sa zvaničnih Fejsbuk i Instagram stranica Ministarstva unutrašnjih poslova, obraćajući se direktno vlasniku televizije Željku Mitroviću.
“Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je moguće uspeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i svoje znanje i kreaciju”, napisao je Vulin.
On je u svoju čestitku uključio i želje za budućnost.
“Prešli ste granice Srbije i na kom god tržištu da ste se borili, niste zaboravljali da ste iz Srbije. Želim vam da još dugo trajete i pobeđujete”, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova.








View this post on Instagram


















A post shared by МУП Републике Србије (@mupsrbije)


Od kada je na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i zvanični mejl MUP-a često se koristi za njegova smatranja nevezana za njegov sektor, kao i za politička obračunavanja sa “neprijateljima”, kako u Srbiji, tako i van nje.
Izvor: 021
Šta se baljezgalo u emisiji Jovane Jeremić, pa je Pink dobio zabranu u Crnoj Gori

Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.