Vučković: Obezbeđena ljuljaška koja je pala i saniraće se od ponedeljka

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2021, 11:35

Vučković: Obezbeđena ljuljaška koja je pala i saniraće se od ponedeljka

Nakon pisanja Južnih vesti o dečijem mobilijaru koji je u petak oko podneva umalo pao na decu u jednom parku u Opštini Palilula, reagovao je i predsednik ove Opštine koji je putem svog Fejsbuka javnost obavestio da je ljuljaška obezbeđena trakama upozorenja i da će se njome nadležne službe pozabaviti od ponedeljka.

Traka upozorenja stavljena je dan nakon incidenta.

Vučković na Fejsbku >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kritikovao i "Južne vesti"; foto: FB BV

Dečiji mobilijar u međublokovskom prostoru u blizini Opštine Palilula, koji je juče oštećen danas je obezbeđen trakom upozorenja da nije pogodan i bezbedan za upotrebu. Nadležne službe će već u ponedeljak preduzeti sve potrebne mere kako bi se saniralo i obezbedilo dečije igralište! - napisao je Vučković.

Podsetimo, mobilijar je pao u petak oko podneva, a kako je rekla Nišlijka koja je ovaj problem javila novinarima, tragedija je srećom izbegnuta. Pala jednim dodirom; foto: Čitalac

Bio je dovoljan dodir, pojasnila je, da metalna šipka, na koju su zakačene ljuljaške, padne.

Novinari su odmah tražili komentar od nadležnih, prvo pozivima ka Vučkoviću i JKP Mediana, ali kako se niko nije javljao, njima su pitanja naknadno poslata mejlom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.