Vučić se zahvalio svima koji su lajkovali njegovu fejsbuk stranicu

Izvor: Press, 16.Sep.2013, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se zahvalio svima koji su lajkovali njegovu fejsbuk stranicu

On je u zahvalnici na Fejsbuku istakao da su komentrari posetilaca odlična smernica svima u SNS-u i njemu lično.

"Želim da vam zahvalim na tome što posećujete moju fejsbuk stranicu, što ostavljate komentare, i što razmenjujemo mišljenja o važnim temama za našu državu i društvo", rekao je Vučić.

One je dodao da veoma voli da čita sugestije posetilaca i njihova pitanja jer su ona njemu i svima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << SNS-u "odlična smernica u kom pravcu treba idemo, na kojim stvarima da insistiramo i kakva rešenja da tražimo".

"Hvala vam i na lajkovima, kojih je sada već više od 50.000", rekao je Vučić.

Vučić je pozvao posetioce njegove stranice da i dalje prate njegov rad i rad SNS-a i dodao da će se oni truditi da rade još više i bolje "kako bi ova naša lepa Srbija postala uređenija i modernija zemlja, a građani zadovoljniji i srećniji".
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.