Vesić u obilasku početka radova na izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Srbije VIDEO

Izvor: B92, 13.Dec.2023, 14:23

Vesić u obilasku početka radova na izgradnji brze saobraćajnice "Osmeh Srbije" VIDEO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić prisustvuje početku radova na izgradnji brze saobraćajnice "Osmeh Srbije".

On je ranije danas najavio da počinje izgradnja brze saobraćajnice, koja će ići od Bačkog brega, na granici naše zemlje sa Mađarskom, do Srpske Crnje, na granici sa Rumunijom, duga čak 186 kilometara.

Poičetak radova možete pratiti uživo u video-prilogu:

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali na Tiktoku pokazao svoje talente; Svira dva instrumenta

Izvor: B92, 13.Dec.2023

Ministar finansija Siniša Mali podelio je sa građanima na svom TikTok nalogu neke od talenata koje poseduje...Naime, Mali ume da svira čak dva muzička instrumenta – gitaru i bubnjeve...Na pitanje da li su devojke nekada više "padale" na gitaru ili na bubnjeve, on je rekao: "Na gitaru. Naše žurke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.