Mali na TikToku pokazao svoje talente; Svira dva instrumenta VIDEO

Ministar finansija Siniša Mali podelio je sa građanima na svom TikTok nalogu neke od talenata koje poseduje.

Izvor: B92

Sreda, 13.12.2023.

14:10

Mali na TikToku pokazao svoje talente; Svira dva instrumenta VIDEO
Printscreen/tiktok/mali.sinisa

Naime, Mali ume da svira čak dva muzička instrumenta – gitaru i bubnjeve.

Na pitanje da li su devojke nekada više "padale" na gitaru ili na bubnjeve, on je rekao: "Na gitaru. Naše žurke su bile sa gitarom."

U ostatku videa, Mali je otkrio i kako se zvao bend u kome je nekada svirao, a on nam je otkrio da je u pitanju bend "N.M.I."
@mali.sinisa Kad posle više godina zasviram gitaru i bubanj… Nadam se sa nisam mnogo zarðao😄 #gitara #bubnjevi #muzika #music #follow #sinisamali #beograd #foryourpage ♬ original sound - Siniša Mali

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: