Vagner odlazi... VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 10:44

Vagner odlazi... VIDEO

Status Vagnera u Rusiji je i dalje prilično nejasan, ali sudeći po snimku na društvenim mrežama, čini se da je većina plaćenika odlučila da ode u Belorusiju.

Tokom vikenda sa granice Rusije i Belorusije stiže snimak ogromnog konvoja Vagnerovaca koji se, očigledno, sele kod Lukašenka.

Institut za proučavanje rata (ISW) tvrdi da su Ukrajinci već iskoristili ovaj nejasan status Vagnera i značajno napredovali u okolini Bahmuta.

Pratite nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično: Dubljević u Zenitu

Izvor: B92, 09.Jul.2023

Crnogorski centar Bojan Dubljević karijeru će nastaviti u Zenitu iz Sankt Peterburga...Bojan Dubljević je napustio Valensiju posle punih 11 godina gde je stekao status žive legende kluba...Postojali su tračevi da bi mogao da stigne u ABA ligu i potpiše za Partizan, Budućnost ili Crvenu zvezdu,...

Nastavak na B92...

Plej Virtusa stiže u Galatasaraj

Izvor: B92, 09.Jul.2023

Danski košarkaš Ife Lundberg mogao bi da bude novo pojačanje Galatasaraja iz Istanbula...Kako prenosi "Korijere di Bolonja" Galatasaraj je spreman da dovede Danca u svoje redove..Novi trener ekipe iz Istanbula Zvezdan Mitrović ga želi u svojim redovima, dok sa druge strane Serđo Skariolo ga ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.