Utakmica Borca i Novog Pazara prekinuta zbog tuče

Izvor: Sportal.rs, 02.Feb.2015, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica Borca i Novog Pazara prekinuta zbog tuče

Prijateljska utakmica između banjalučkog Borca i Novog Pazara, u Novigradu, na turniru "Istria Vinter kup" prekinuta je u drugom poluvremenu zbog sukoba igrača na terenu. Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Pazaraca objašnjeno je i kako je došlo do incidenta. Kako se navodi, igrači Borca su igrali vrlo oštro, kao i to da trener Novog Pazara Milorad Kosanović nije dozvoljavao takvu igru.

- Sudija nije svirao preko deset grubih startova nad našim igracima i igra se nastavljala. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << U 58. minutu malo oštriji start Vukovića i pošto se on okrenuo njihov igrač je prišao i tri puta ga udario sa leđa u vrat i glavu. Tintor je prišao i odgurnuo igrača Borca i tada je na njega i Vukovića "poletelo" devet igrača Borca koji su se zagrevali, kao i ostali na terenu. Posle tog meteža trener Kosanović je povukao ekipu sa terena zbog sramnog ponašanja igrača i stručnog štaba banjalučkog Borca - napisali su Pazarci, a o pomenutoj utakmici vest je objavio i portal Regional Ekspres

- Utakmica između Borca i Novog Pazara odlukom sudije prekinuta je u 50. minutu nakon fizičkog nasrtaja igrača Novog Pazara Miloša Tintora na igrača Borca Jocu Stokića i ulaska svih igrača obe ekipe u teren.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Utakmica između Borca i Novog Pazara prekinuta zbog tuče

Izvor: SandzakPress.net, 02.Feb.2015

Novi Pazar – Prijateljska utakmica između banjalučkog Borca i Novog Pazara prekinuta je u 60. minuti nakon tuče na terenu. Kako je objavljeno na Facebook profilu Borca, nogometaš Novog Pazara Miloš Tintor grubo je nasrnuo na napadača Borca Jocu Stokića, koji je ostao ležati na travi. Nakon...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.