Umislili da su moderni Boni i Klajd: Hvalili se ubistvom na Fejsbuku, ih uhvatili

Izvor: Telegraf.rs, 13.Mar.2017, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umislili da su moderni Boni i Klajd: Hvalili se ubistvom na Fejsbuku, ih uhvatili

Hakim Grifin (17) i njegova devojka, reperka Ešli Koleman (27), navodno su priznali ubistvo u trenutku samog zločina snimajući ga uživo na Fejsbuku. Video su uklonili, a usledili su demanti. Ali, sve je bilo uzalud jer postoji više svedoka zločina s obzirom na to da je ubistvo počinjeno usred bela dana.

Po rečima svedoka, Grifin je oko 14:40 sati na ulici prišao i upucao dve godine starijeg mladića. S devojkom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pobegao u crvenom Krajsleru, prenosi The Sun.

Policija mladića tereti za ubistvo, a devojku za pomaganje u zločinu, pa par koji je sebe zove "Boni i Klajd" u zatvoru čeka suđenje.

A post shared by Mamme Kash (@mamme_kash) on Feb 21, 2017 at 8:08am PST

Mam Keš je umetničko ime 27-godišnje pevačice, a ovo joj nije prvo javno hvalisanje s oružjem u rukama.

Osim što o oružju često peva i koristi ga kao rekvizite u spotovima, na svom Instagram profilu objavljuje fotografije na kojima pozira sa 10 godina mlađim dečkom - i s oružjem.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.