TRUDI SE: Majstorija Balotelija na treningu Liverpula (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDI SE: Majstorija Balotelija na treningu Liverpula (VIDEO)

Mario Baloteli je stigao u Liverpul kao veliko pojačanje, a izgleda da je Italijan odlučio i da promeni neke stvari u svom životu i izleči „dečije bolesti“. Da nije to više onaj stari nestašni Baloteli govori to da na svakom treningu radi maksimalno, pa čak nekad ostane i posle svih da vežba slobodne udarce. Da mu se to polako isplaćuje pokazuje sledeći snimak i majstorija italijanskog napadača.

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

MORE DIJEGO NE ORI I DRUMOVE: Španac trakotorčetom izlazi na teren (VIDEO)


VLAST JE VLAST: Nikolić promenio ploču, Đurđević bio spreman na sve


GAZI I TAMO GDE NE TREBA: Bejl umesto autograma, dao gas preko navijačice! (VIDEO)






 
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJAVIO MERSISAJD DERBI: Pogledajte Balotelijev spektakularni gol na treningu Liverpula

Izvor: Kurir, 26.Sep.2014

LIVERPUL - Fudbaler Liverpula Mario Baloteli pokazao je golgeterske sposobnosti na treningu kluba sa Enfilda...Baloteli je uvežbavao izvođenje slobodnih udaraca, a Liverpul je odlučio da jedan od slobodnjaka pokaže i na društvenim mrežama. Italijan je od dolaska u Liverpul postigao samo jedan gol...

Nastavak na Kurir...

ORIGINALNI BALOTELI: Evo kako Super Mario peva navijačke pesme (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2014

Mario Baloteli je vrlo brzo prirastao za srca većine navijača Liverpula, čak i onih koji su bili sumnjičavi nakon što je objavljen njegov transfer iz Milana, a nakon njegove najnovije „ludorije“ uči sutrašnjeg gradskog derbija sa Evertonom verujemo da neće biti pristalice Crvenih kojem Italijan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.