TRAMP ODMAH REAGOVAO: Ono što su Fejsbuk, Tviter i Gugl učinili je totalna sramota

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021, 19:45

TRAMP ODMAH REAGOVAO: "Ono što su Fejsbuk, Tviter i Gugl učinili je totalna sramota"

Nadzorni odbor je danas podržao odluku o suspenziji Fejsbuk naloga bivšeg američkog predsednika, ali je saopštio da je suspenzija na "neodređeno vreme" bila pogrešna.

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da su akcije Fejsbuka, Tvitera i Gugla "totalna sramota" i da bi tehnološke kompanije trebalo da plate političku cenu.

- Ono što su Fejsbuk, Tviter i Gugl učinili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je totalna sramota i sramota za našu zemlju - naveo je Tramp u izjavi optužujući kompanije za kršenje njegovih prava na slobodu govora.

- Ove korumpirane kompanije za društvene medije moraju da plate političku cenu i nikada im se više ne sme dozvoliti da unište i desetkuju naš izborni proces - poručio je Tramp.

Trampov nalog na Fejsbuku suspendovan je, nakon upada demonstranta u zgradu Kongresa u Vašingtonu 6. januara, a donošenje konačne odluke je prebačeno na Nadzorni odbor, koji je nezavisno telo i može da promeni odluke koje se tiču naloga na društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.