Stiže Poslovni Fejsbuk

Izvor: BanjalukaLive.com, 03.Mar.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže "Poslovni Fejsbuk"

"Facebook at Work" (Fejsbuk na poslu), društvena mreža koja planira da poboljša poslovnu komunikaciju, trenutno se nalazi u fazi testiranja u nekoliko velikih svjetskih kompanija. Poslovna verzija Fejsbuka ima potencijal da iz igre u potpunosti izbaci korišćenje emaila. Pored toga, planira se revolucionarni način komunikacije među zaposlenima jedne kompanije i poslovnim partnerima, prenosi "Alo.rs". Mnogo toga se vešto krije, >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << ali insajderi tvrde da će "Facebook at Work" poboljšati i odnos zaposlenih i poslodavca jer će šef dobiti bolji uvid u radne navike osobe koju plaća. Naravno, ovo može biti i mač sa dvije oštrice. Takođe, poslovni Fejsbuk će se fokusirati na projekte kompanija, visinu prodaje ili program servisa korisnika raznih usluga, umjesto slika sa mora ili smiješnih klipova koje danas možete da postavite na svom privatnom profilu. Ova mreža bi trebalo da u potpunosti bude odvojena od klasične verzije društvene mreže i dostupna samo u sklopu uređaja povezanih sa kompanijom u kojoj korisnik radi. Verzija poslovnog Fejsa trenutno se testira u oko 300 svjetskih kompanija među kojima su "Royal Bank of Scotland" i "Club Med". U sljedećih nekoliko nedjelja, Fejsbuk će proširiti dostupnost svoje nove platforme, a za nekoliko mjeseci može se očekivati konačno puštanje u rad. (Foto: Yayimages)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Facabook at Work: U firme stiže Facebook prilagođen poslovnom svetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Mar.2016, 08:42

Facebook at Work, društvena mreža koja planira da poboljša poslovnu komunikaciju, trenutno se nalazi u testnoj fazi u nekoliko velikih svetskih kompanija..Poslovna verzija Facebook-a ima potencijal da iz igre u potpunosti izbaci korišćenje emaila. Pored toga, Facebook at Work planira da revolucionarizuje...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.