Facabook at Work: U firme stiže Facebook prilagođen poslovnom svetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Mar.2016, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Facabook at Work: U firme stiže Facebook prilagođen poslovnom svetu

Facebook at Work, društvena mreža koja planira da poboljša poslovnu komunikaciju, trenutno se nalazi u testnoj fazi u nekoliko velikih svetskih kompanija

Poslovna verzija Facebook-a ima potencijal da iz igre u potpunosti izbaci korišćenje emaila. Pored toga, Facebook at Work planira da revolucionarizuje način komunikacije među zaposlenima jedne kompanije i poslovnim partnerima, piše Fortune.

Mnogo toga se vešto krije, ali insajderi tvrde da će Facebook >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << at Work pospešiti i odnos zaposlenih i poslodavca jer će šef dobiti bolji uvid u radne navike osobe koju plaća. Naravno, jasno je zašto ovo može biti mač sa dve oštrice.

Takođe, poslovni Facebook će se fokusirati na projekte kompanija, visinu prodaje ili program servisa korisnika raznih usluga, umesto slika sa mora ili smešnih videa koje danas možete postaviti na svom privatnom FB profilu.

Poslovni Facebook bi trebao u potpunosti da bude odvojen od klasične verzije društvene mreže, te dostupan samo u sklopu uređaja povezanih sa kompanijom u kojoj korisnik radi.

Testna verzija poslovnog Facebook-a trenutno se testira u oko 300 svetskih kompanija među kojima su Royal Bank of Scotland i Club Med. U sledećih nekoliko sedmica, Facebook će proširiti dostupnost svoje nove platforme, a za nekoliko meseci može se očekivati konačno puštanje u rad.

Izvor: klix.ba
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Samsung predstavio SSD najvećeg kapaciteta na svetu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 04.Mar.2016

SEUL– Kompanija Samsung, svetski lider u naprednim tehnologijama za memorije, izbacuje na tržište PM1633a, najveći poluprovodnički disk (SSD) u ovoj industriji od 15,36 terabajta (TB)..Prvi put predstavljen na Samitu fleš memorija 2015 u avgustu, SSD od 15,36 TB se zasniva na 12Gb/s serijski povezanom...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.