Srbi među najvećim patriotama kod kosovskih separatista

Izvor: KMnovine.com, 30.Okt.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi među najvećim ''patriotama'' kod kosovskih separatista

Režimski mediji prenose kako je Albanaca sa Kosova i Metohije Radu Trajković nazvao "većim patriotom" od ostalih separatista njegove naconalnosti. Međutim, mediji skrivaju druge velike "patriote", veće od šiptarskih separatista.


   
Pohabane maske dvoličnih medija počele da otkrivaju istinu    







 
Predsednik "Evroatlantske partije Kosova" Miljaim Zeka ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je kako je veliko čudo da Rada Trajković iz koalicije "Sloboda" bude veći patriota i razumnija od šiptarskih političara.

Novosti, i još neki mediji, prenose njegovu objavu sa Fejsbuka u kojoj je naveo kao razlog za takvo mišljenje njenu izjavu da "Sulj Hodža mora preuzeti odgovornost za slučaj Astrita Deharija!"

Trajković je ranije pomenula da je istragu pomenute smrti u zatvoru vodio "sudija" Sulj Hodža i dodala da odgovornost u vezi istrage i što se tiče podizanja optužnice i uopšte rada na tom slučaju uvek snose ljudi koji su deo institucija.

Bez zadrške, nastavljajući režimsku hajku na one političare koji bi da oduzmu deo vlasti Aleksandru Vučiću u ilegalnim separatističkim institucijama na Kosovu i Metohiji, u kojoj on učestvuje putem "Srpske liste", Novosti prenose i ostatak objave Miljima Zeke koju ćemo ovde navesti radi ilustracije štetnosti koja se nanosi slepačkim kvazi-novinarstvom u službi režima srpskog diktatora:

"Kada bi ovaj narod imao minimum političke, nacionalne i iznad svega državne svesti, izašao bi na ulice sve dok bi ovi i mnogi drugi bili uhapšeni”, napisao je Zeka a prenose mediji na srpskom.

Pokušavajući da nanesu štetu Radi Trajković, mediji su bez zadrške, kontrole ili ikakvih navoda o netačnosti objavili kritiku kosovskih Albanaca kojima nedostaje "iznad svega državna svest". Direktno agitujući na svoje čitaoce da prihvate kosovske separatiste kao nekakvu "državničku zajednicu" što oni niti jesu, niti mogu da budu van legalnost sistema Republike Srbije.

Međutim, neprestanim i besomučnim prikrivanjem upravo poteza Vučićevog režima, novinari u Srbiji su pre svih prihvatili gubitak Kosova i Metohije kao već završenu stvar bez ikakve kritike ovog zločina od strane Aleksandra Vučića i učesnika vlasti u njegovom režimu koji isto tako čine sve da KiM postanu albanska država. Gašenje srpskih institucija u korist separatističkih, integrisanje policije, Civilne zaštite, Sudova u separatističke, granični prelaz na Jarinju i još nekoliko mesta na severu KiM, prevazilaze sve izdajničke poduhvate Srba koji su na Kosovu i Metohiji radili za Šiptare, među kojima je svakako i Rada trajković tokom proteklih 20 godina.

Ali niko kao Vučić nije naneo toliko štete Srbiji jer je on delovao sa najviše pozicije u državi, sa mesta njenog predsednika. Ujedno, izdaja države od strane njenog predsednika i to više godina u kontinuitetu, presedan je u istoriji čovečanstva. To ne opravdava izdaju koju čini bilo ko drugi ali drugih je sve više inspirisanih i ohrabrenih nekažnjivošću Vučićevog kartela koji razara srpstvo i srpsku državu na Kosovu i Metohiji.




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju
#Mediji #Srbija #Izveštavanje #novinar #kvazinovinar #Kosovo #Metohija #Izdaja #kmnovine #kmnovine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.