Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva među najboljima u martu

Ivana Španović je u izboru za atletičarku mjeseca marta, po odluci Evropske atletske federacije. Kome će pripasti laskava titula odlučiće navijači putem društvenih mreža Facebook i Twitter.

U konkurenciji su još i Litvanka Ajrine Palšite, koja je oborila državni rekord skokom uvis od 2.01 m, Grkinja Ekateini Stefanidi, koja je postavila vodeći rezultat u svijetu skokom motkom od 4.85 m, Britanka Laura >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Mjur, sa duplom evropskom krunom osvojenom u trkama na 1.500 i 3.000 m i Belgijanka Nafisatu Tiem, koja je u petoboju osvojila 4.870 poena, ostvarivši najbolji rezultat ove godine u svijetu.

Kome će pripasti laskava titula odlučiće navijači putem društvenih mreža Facebook i Twitter.

Podsjećanja radi, Ivana Španović je osvojila evropsko zlato na dvoranskom prvenstvu u Beogradu sa skokom 7,24 m, što je i najbolji rezultat u proteklom mjesecu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.