Šavija zaratila sa bivšim striperom: Nateraću ga da prizna da voli dečake i da obrađuje babe za pare!

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šavija zaratila sa bivšim striperom: Nateraću ga da prizna da voli dečake i da obrađuje babe za pare!

Bivši striper i direktor organizacije “Sigurna pozicija” Dejan Nestorović izjavio je nedavno da će razotkriti da je Nataša Šavija prostitutka, a ona mu je uzvratila na prozivke na svom Fejsbuk profilu.

Nestorović je otkrio da možda ulazi u “Farmu” i da je čuo da će tamo biti i Šavija, pa je naglasio da će joj skinuti masku i otkriti da je prostitutka, kao i to da mu deluje da je nju “pregazio čitav puk srpske vojske”.

To je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << iznerviralo Šaviju, pa mu je žestoko uzvratila:

Ma ko je, bre, sad ovaj homić?! Muka mi je od tih stripera, prostitutki, androgenih manekena koji se bave svim i svačim i onda dođu pa mene optuže za kojekakve gluposti ne bi li sa sebe skinuli sumnju i oni ispali fini… Sjašite s mene bolesnici, radite preko nekog drugog marketing“, napisala je starleta i napomenula da će sve koji je vređaju tužiti.

Ima da se oparim žestoko… A ovog transvestita ću ja tamo naterati da prizna da voli dečake i da obrađuje babe za pare, a i matorce homoseksualce”, dodala je ona uz oštre psovke.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Farma

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.