Sahranjen Muhamed Mursi

Izvor: RTS, 18.Jun.2019, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Muhamed Mursi

Bivši egipatski predsednik Muhamed Mursi, koji je juče preminuo u sudnici, sahranjen je u Kairu pored ostalih visokih zvaničnika Muslimanskog bratstva.
Sin Muhameda Mursija Ahmed je na svojoj Fejsbuk stranici potvrdio da je njegov otac sahranjen.

Ahmed Mursi je rekao i da je odbijen zahtev porodice da on bude sahranjen u provinciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Šarkija, u dolini Nila.
Bivši predsednik Egipta Muhamed Mursi preminuo je u 67. godini tokom sudskog ročišta. Mediji su preneli da je on doživeo srčani udar.
Ahmed Mursi, koji je jedan od čelnika londonskog ogranka Muslimanskog bratstva, poručio je tada da je smrt njegovog oca "ubistvo sa predumišljajem" i dodao da su bivšem egipatskom predsedniku uskraćeni lekovi i posete, te da su retko dobijali informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.