STRAHOTA! Mladić koji je izbo lebančanina nožem najavljuje novi pokolj na Fejsbuku

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOTA! Mladić koji je izbo lebančanina nožem najavljuje novi pokolj na Fejsbuku

LEBANE –  Nožem sam ga izbo imao je sreću, a sledeći će se pronaći sam čim budem video slobodu makar na jedan dan – napisao je na svom Fejsbuk profilu mladić koji prošle noći izbo nožem Lebančanina u prepunom kafiću u ovom mestu.

I taj čin je S.Z. najavio na ovoj društvenoj mreži, a najstrašnije je to što njegova nova pretnja ima na desetine lajkova njegovih pratioca.

U svom užasnom postu sinoćnju žrtvu naziva drukarom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<
Do stravičnog incidenta je došlo u ponedeljak sat nakon ponoći i nakon kratke svađe i tuče u lebanskom kafiću „Tron“, kada je S.Z. izbo nožem svog sugrađanina koji je zbog nanetih povreda prebačen u Klinički centar u Nišu.

Izbodeni mladić je, saznajemo, stabilno i van životne opasnosti.

Policija se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja.

Dragan Marinković
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objava napada na fejsbuku: Nožem sam ga izbo, imao je sreću!

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Jul.2016, 13:16

PU Leskovac se još uvek nije oglasila povodom incidenta koji se dogodio u lebanskom kafiću "Tron", kada je S.Z. izbo nožem sugrađanina, koji je zbog težine povreda prebačen u Klinički centar Niš...S.Z. je nakon toga objavio post na društvenoj mreži Fejsbku: "Nožem sam ga izb,o imao je sreću,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Izbo mladića u kafiću, pa na Fejsbuku pretio novim zločinima

Izvor: Blic, 21.Jul.2016

"Nožem sam ga izbo imao je sreću, a sledeći će se pronaći sam čim budem video slobodu makar na jedan dan", napisao je na svom Fejsbuk profilu mladić koji prošle noći izbo nožem Lebančanina u prepunom kafiću u ovom mestu...I taj čin je S.Z. najavio na ovoj društvenoj mreži, a najstrašnije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.