ŠOK U HRVATSKOJ ŠKOLI: Spala šahovnica sa zida, a ispod nje — iznenađenje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U HRVATSKOJ ŠKOLI: Spala šahovnica sa zida, a ispod nje — iznenađenje! (FOTO)

Fotografija je nastala u nekoj hrvatskoj školi.

Hrvatski novinar Elvis Morina objavio je na svom profilu na Fejsbuku fotografiju koja je po svemu sudeći nastala u nekoj hrvatskoj školi, a na kojoj se vidi uramljena slika hrvatskog grba iza kojeg je „izvirio“ Josip Broz Tito.

POGINULA DAN PRE ROĐENDANA: Uspešnu srpsku muzičarku PREGAZIO KAMION u Holandiji!

Naime, na fotografiji se vidi kako je iz rama za fotografiju, koja stoji na zidu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iznad školske table, napola iskliznula fotografija hrvatske „šahovnice“, a ispod nje se pojavila fotografija Tita, koja očigledno nikad nije ni izvađena iz rama.

U slučaju SMRTI supružnika, pravo na 100 odsto ISPLATE iz PIO fonda imate pod sledećim uslovima

Sve je to, kako se navodi, podsetilo na prizor kada je Benksijeva „Devojčica sa balonom“ prošle nedelje u trakama počela da izlazi iz rama tokom aukcije.

Da li je oficir JNA smeo da koristi čačkalicu? Odgovor otkriva koliko je zapravo bila MOĆNA VOJSKA bivše države (VIDEO)

Ta slika kontroverznog britanskog umetnika Benksija prodata je u petak na aukciji u Londonu za više od milion funti.

Međutim, umetničko delo se iseklo na froncle uz pomoć rezača papira koji je bio ugrađen u okvir slike, dok su okupljeni u šoku i neverici gledali taj prizor.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.