ŠKIJE I ZLOČINAC VUČIĆ SU ZABORAVILI NA OLUJU! Monstruozna objava Albanca: Srbe treba podsetiti, može se ponoviti u albanskoj verziji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 15:43

"ŠKIJE I ZLOČINAC VUČIĆ SU ZABORAVILI NA OLUJU!" Monstruozna objava Albanca: Srbe treba podsetiti, može se ponoviti u albanskoj verziji

Poznati albanski advokat Tom Gaši, napisao je na Fejsbuku da su "Škije (pogrdan albanski naziv za Srbe) i Vučić zaboravili operaciju "Oluja" i da se ona može ponoviti i na Kosovu".

Gaši je naveo da bi trebalo da se "podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji i da Vučić ništa nije naučio od svog duhovnog šefa Miloševića".

- Škije i zločinac Vučić su zaboravili Oluju. Treba da se podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić ništa nije naučio od svog duhovnog šefa Miloševića - napisao je Gaši.

Nameće se pitanje za otpadnicu od naroda, Radu Trajković, jesu li ovo miroljubivi Kurtijevci koje svakog dana hvali.

Očigledno ovi albanski fanatici nisu pažljivo slušali predsednika Vučića, koji je bezbroj puta ponovio da neće biti ni pogroma ni "oluja", da će Srbija stati uz svoj narod, zaštititi ga i pobediti.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.