Izvor: Glas javnosti, 19.Jun.2010, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasmunsen posete najavljuje na "Fejsbuku"

SKOPLJE - Generalni sekretar NATO Anders fog Rasmusen boravi u poseti Makedoniji. Prema najavama, Rasmusen treba da se sretne s premijerom Nikolom Gruevskim, a razgovaraće i sa liderom vladajuće stranke Albanaca DUI, Ali Ahmetijem i liderom opozicije SDSM Brankom Crvenkovskim.

Generalni sekretar Alijanse, koji je jedan od najredovnijih korisnika socijalne mreže "Fejsbuk", na svom profilu napisao je da u Makedoniju dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da bi podržao evroatlantsku integraciju zemlje.

"Poziv za početak pristupnih pregovora za NATO biće poslat odmah čim se nađe uzajamno prihvatljivo rešenje za spor oko imena. Ohrabrujem vladu da pokaže fleksibilnost i pragmatizam", piše Rasmusen na "Fejsbuku".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.