Izvor: JUGpress.com, 09.Feb.2019, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radosavljević: U 2002. godini smo gradili više stotina kuća za Srbe i to nije bila vest

LEPOSAVIĆ-OSOJANE

Vlasnik RTV Mir Leposavić i odbornik u Skupštini opštineLeposavić Nenad Radosavljević komentarisao je danas na svom fejsbuk profilu vest da je zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev posetio danas u metohijskim enklavama Osojane i Velika Hoča porodice Ostojić i Čukarić, kojima je krajem prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sredstvima Kancelarije za KiM izgrađena, odnosno renovirana kuća.

” Isto tako, krajem tamo neke prošle godine 2002. u Osojanu je izgrađeno 64 kuće ŠPIK-a Ivanjica i dovršene ostale do 150, 18 u Belom Polju Pećkom, 14 u Babljaku, 12 u Podgorcu, oko 30 u Sigii Brestoviku, 20 u Košu, 40 u Ljugu i Suvom Lukavcu, 20 u Vidanji, 72 u Novom Selu, 15 u Novacima kod Prizrena… Isto tako krajem neke prošle godine 2002. to nije bila vest. To je bilo normalno”, napisao je Radosavljević.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.