RADONJIĆ: Imali smo kontrolu i ostvarili važan trijumf

Izvor: Kurir, 12.Dec.2013, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Imali smo kontrolu i ostvarili važan trijumf

Motivacija je uvek posebna kada se igra protiv ovakvog protivnika, rekao je trener Zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je pobeda nad Laboral Kučom bila važna njegovom timu, kao i da je ekipa potpuno kontrolisala meč devetog kola Evrolige.

"Moguće je da utakmica nije bila toliko važna rezultatski kao do sada, ali nama jeste. Motivacija je uvek posebna >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada se igra protiv ovakvog protivnika", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.

Zvezda je pobedila sa 81:65 i tako zabeležila drugu pobedu nad Laboralom ove sezone.

"Borili smo se ceo meč, osim u trećoj četvrtini, što je bilo za očekivati, jer se radi o timu koji je odličan. Držali smo, međutim, sve konce u svojim rukama i napravili veliku pobedu za nas", rekao je Radonjić.

Utakmicu je gledalo oko 6.000 ljudi, ali to u Areni izgleda kao da je hala skoro prazna.

"Hvala navijačima koji su došli, bilo nam je jako bitno da su bili uz nas. Bio nam je dovoljan i jedan navijač u Vitoriji. Kada smo videli da su uz nas, bili smo spremni da damo sve od sebe. Tada smo pobedili tim koji je bio slabiji nego ovaj sada", rekao je Radonjić.

Trener Laboral Kuče Serđo Skariolo rekao je da je Crvena zvezda zasluženo pobedila njegove košarkaše u devetom kolu Evrolige.

"Imali su sve što treba da nas dovedu u nezgodan položaj. Veliki su i fizički spremni na svim pozicijama. Malo smo se opustili posle plasmana u Top 16 i to nam je najveća greška, koju ne sebi da dopuštamo jer nismo veliki tim i moramo da igramo 100 odsto u svakoj četvrtini", rekao je Skariolo novinarima u Beogradu.

Skariolo je kazao da tim treba da se sabere i vrati na pobednički kolosek.

"Treba da se presaberemo i vratimo se na pravi kolosek. Večeras smo uspeli da se vratimo sa zaostatka od 20 na šest poena, ali smo opet posle grešili kao u prvoj četvrtini. Loša odbrana jedan na jedan, meki u skoku i nismo zaista bili kao tim u napadu, tako da se Zvezda zasluženo vratila u veliko vođstvo", rekao je Skariolo.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RADONJIĆ: Imali smo kontrolu i ostvarili važan trijumf

Izvor: Dzungla.org, 12.Dec.2013

Motivacija je uvek posebna kada se igra protiv ovakvog protivnika, rekao je trener Zvezde OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

POGLEDAJTE: Nelsonovo zakucavanje večeri!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2013, 12:08

Zvezda je pobedila Laboral s 81:65, a utakmicu je između ostalog obeželilo fenomenalno zakucavanje Demarkusa Nelsona..BEOGRAD - Zakucavanje košarkaša Crvene zvezde Demarkusa Nelsona na meču 9. kola grupe D protiv Laboral Kuće proglašeno je za zakucavanje dana na duelima Evrolige odigranim u četvrtak...Nelson...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.