Pronašla silovatelja na Fejbuku!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Okt.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašla silovatelja na Fejbuku!

Uhapšen Milan Đ. (22) iz okoline Smedereva zbog sumnje da je silovao maloletnu devojku. Žrtva ga je prepoznala na Fejsbuku, kada joj je poslao zahtev za prijateljstvo.

Policija je u Smederevu uhapsila Milana DJ. (22) zbog sumnje da je silovao maloletnicu kojoj je kasnije poslao zahtev za prijateljstvo na društvenoj mreži Fejsbuk, saopštila je danas policija.Osumnjičeni Milan DJ. iz sela Vučak kod Smedereva, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << uhapšen je zbog sumnje da je 8. jula, oko 3.30, od centra grada do periferije pratio maloletnu devojku dok se vraćala kući, navodi se u saopštenju.Kada je utvrdio da u blizini nema nikoga, on je prisilio na seksualni odnos kod crkve u periferijskom naselju Carina.Maloletnica je istog dana policiji prijavila silovanje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE: Žrtva prepoznala manijaka na Fejsbuku

Izvor: Kurir, 20.Okt.2012, 07:03

Nakon što je napastvovao učenicu, Milan Đ. (22) joj na Fejsbuku poslao zahtev za prijateljstvo, a ubrzo i poruku da „zaboravi sve“..SMEDEREVO - Brutalno!..Milan Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao maloletnicu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.