HAPŠENJE: Žrtva prepoznala manijaka na Fejsbuku

Izvor: Kurir, 20.Okt.2012, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE: Žrtva prepoznala manijaka na Fejsbuku

Nakon što je napastvovao učenicu, Milan Đ. (22) joj na Fejsbuku poslao zahtev za prijateljstvo, a ubrzo i poruku da „zaboravi sve“

SMEDEREVO - Brutalno!

Milan Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao maloletnicu, saopštila je juče smederevska policija. Nasilnik je priveden nakon što je preko Fejsbuka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << poslao devojci zahtev za prijateljstvo, a potom joj u poruci napisao da silovanje ne prijavljuje policiji!

- Srednjoškolka se kobne noći oko 3.30 sati vraćala kući iz grada. Milan Đ. ju je pratio sve do crkve u naselju Carina. Kad se uverio da napolju nema prolaznika, zgrabio ju je za ruke i odvukao do dvorišta - kaže izvor Kurira iz istrage.

Maloletnica je plakala, molila ga da je pusti, sve vreme pokušavajući da se otrgne i pobegne.

- Milan Đ. je učenicu oborio i silovao. Ona je vrištala, ali niko je nije čuo jer u krugu od 200 metara od crkve nema nijedne kuće - kaže naš sagovornik.

Posle silovanja Milan Đ. je pobegao, a srednjoškolka je slučaj prijavila policiji.

- Devojka je rekla da je bio mrak i da nije jasno videla lice napadača, ali da ga sigurno ne poznaje. Verovatno bi rasvetljavanje ovog slučaja trajalo mnogo duže da se sam silovatelj posle nekoliko meseci nije odao! Naime, Milan Đ. je na Fejsbuku poslao devojci zahtev za prijateljstvo, koji je ona prihvatila. Ubrzo je počeo i da joj šalje poruke tipa: „Znaš, ono što je bilo između nas, zaboravi“, „Izvini, žao mi je zbog svega, nemoj da se ljutiš, nemoj da prijavljuješ policiji“. Tek tada je ona shvatila da bi Milan Đ. mogao biti manijak koji ju je silovao! Učenica je svoje sumnje rekla policajcima, koji su priveli osumnjičenog, iako do tog momenta nisu imali nikakvih dokaza protiv njega - kaže izvor Kurira.

Vatreni navijač u „Grandu“

Milan Đ. bio je prošle godine vatreni navijač Andrije Markovića Akija, jednog od takmičara u „Zvezdama Granda“. On je prošle godine prisustvovao snimanjima emisija noseći majicu s likom svog favorita među mladim pevačima.

Priznao zločin

Milan Đ. je na saslušanju u policiji, kako Kurir saznaje, priznao da je napastvovao devojčicu.

- Kad su mu policajci rekli da je osumnjičen za silovanje maloletnice, on im je odgovorio: „Otkud ja znam da je maloletna, nisam joj gledao u ličnu kartu“ - kaže izvor Kurira iz istrage.

Poznat policiji

Milan Đ. je odranije poznat policiji, a protiv njega su podnošene krivične prijave zbog sumnje da je učestvovao u krađama i razbojništvima, kao i zbog sumnje da je učestvovao u tuči.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Silovao sam je zato što je mnogo volim

Izvor: Kurir, 21.Okt.2012, 07:02

Uhapšeni Milan Đ. (22) rekao sudiji da ga je maloletnica privlačila i da nije mogao da se obuzda, kaže izvor Kurira..SMEDEREVO - Ništa ne poriče!..Milanu Đ. (22) iz Vučaka kod Smedereva, koji se sumnjiči da je 8. jula u dvorištu crkve u smederevskom naselju Carina silovao učenicu od 17 godina,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.