Princ Albert i princeza Šarlin na večeri sa Novakom i Jelenom

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Albert i princeza Šarlin na večeri sa Novakom i Jelenom

Na zvaničnoj Fejsbuk stranici Prinčeve palate u Monaku postavljena je fotografija na kojoj nasmejani poziraju princ Albert i princeza Šarlin u društvu Novaka i Jelene Đoković.
I ne bi to bilo ništa čudno, jer su se do sada članovi kraljevske porodice već susretali sa svojim srpskim sugrađanima, da Albert i Šarlin nisu odlučili da ukažu čast mladom bračnom paru i večeraju sa njima u novootvorenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << restoranu “Eqvita”, kojeg su Đokovići otvorili pre nekoliko dana.
“Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Albert i princeza Šarlin večerali su sa gospodinom i gospođom Đoković u nedavno otvorenom zdravom vegetarijanskom restoranu u kneževini. Ovom prilikom, kraljevski par čestitao je Novaku Đokoviću nedavnu pobedu na Rolan Garosu”, navodi se pored fotografije, prenosi stil.kurir.rs.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.