Predrag Azdejković 28. juna odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predrag Azdejković 28. juna odgovara na pitanja na Fejsbuku

Gej aktivista, novinar i član Organizacionog odbora Parade Ponosa Srbije Predrag Azdejković odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u ptak 21. juna od 12 sati, u okviru rubrike „Intervju na mreži“. Članak Predrag Azdejković 28. juna odgovara na pitanja na Fejsbuku se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je ovo za tebe normalno?

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Može li se ikako spojiti vest o okupljanju neformalne grupe intelektualaca ''Samoodbrana'' (naslovna strana Danasa od 21. juna 2019) sa utiskom koji je ostavilo obraćanje predsednika države i (sve)vladajuće stranke Aleksandra Vučića na poslednjoj sednici Glavnog odbora SNS-a? Članak Da li je ovo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.