Protest poljoprivrednih proizvođača „Stig“ 28. juna zbog niske cene pšenice

Izvor: Danas, 26.Jun.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest poljoprivrednih proizvođača „Stig“ 28. juna zbog niske cene pšenice

Udruženje poljoprivrednih proizvođača "Stig" iz Požarevca saopštilo je danas da će protestovati u petak 28. juna zbog toga što mlinari i drugi otkupljivači za kilogram pšenice nude od 12 do 16 dinara, a na berzi se prodaje za oko 24 dinara bez poreza na dodatu vrednost (PDV). Članak Protest poljoprivrednih proizvođača „Stig“ 28. juna zbog niske cene pšenice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predrag Azdejković 28. juna odgovara na pitanja na Fejsbuku

Izvor: Danas, 26.Jun.2019

Gej aktivista, novinar i član Organizacionog odbora Parade Ponosa Srbije Predrag Azdejković odgovaraće direktno na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u ptak 21. juna od 12 sati, u okviru rubrike „Intervju na mreži“. Članak Predrag Azdejković 28. juna odgovara na pitanja na Fejsbuku...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.