Porodica: Haradinajevog brata nije zadržala policija Austrije

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica: Haradinajevog brata nije zadržala policija Austrije

Porodica poslanika Skupštine Kosova Dauta Haradinaja - rođenog brata premijera Ramuša Haradinaja, opovrgla je danas vest da je Haradinaja zadržala austrijska policija pri dolasku u Beč.

Supruga Duata Haradinaja, Anita, napisala je na Fejsbuku da je kontrola Haradinaja trajala oko 10 minuta i da nije zadržan.

Daut Haradinaj se uživo javio preko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Fejsbuka i pokazao gde se nalazi, i rekao da nije bilo nikakvih problema prilikom njegovog ulaska u Austriju.

Koha.net javila je danas da je policija Austrije zadržala i zatim oslobodila poslanika Alijanse za budućnost Kosova Dauta Haradinaja.

Kao povod za njegovo zadržavanje naveden je nalog za hapšenje koji su protiv Haradinaja izdale vlasti Srbije.

Na osnovu poternice iz Srbije, 4. januara 2017. godine na aerodromu "Milhuz" je bio zadržani i pritvoren aktuelni premijer Kosova Ramuš Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Porodica: Haradinajevog brata nije zadržala policija Austrije

Izvor: Beta, 18.Jul.2019

Porodica poslanika Skupštine Kosova Dauta Haradinaja - rođenog brata premijera Ramuša Haradinaja, opovrgla je danas vest da je Haradinaja zadržala austrijska policija pri dolasku u Beč.Supruga Duata Haradinaja, Anita, napisala je na Fejsbuku da je kontrola Haradinaja trajala oko 10 minuta i da nije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.