PO POTERNICI SRBIJI: Policija zadržala, pa oslobodila brata Ramuša Haradinaja

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO POTERNICI SRBIJI: Policija zadržala, pa oslobodila brata Ramuša Haradinaja

Policija Austrije je danas zadržala i zatim oslobodila poslanika Alijanse za budućnost Kosova Dauta Haradinaja, rođenog brata premijera samoproklamovanog Kosova Ramuša Haradinaja Policija Austrije je danas zadržala i zatim oslobodila poslanika Alijanse za budućnost Kosova Dauta Haradinaja, rođenog brata premijera samoproklamovanog Kosova Ramuša Haradinaja, javlja "Koha.net".Pročitajte još - DAUT HARADINAJ PORUČIO: Treba odlikovati policajce koji su hapsili Đurića >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Povod za njegovo zadržavanje je bio nalog za hapšenje koji su protiv Haradinaja izdale vlasti u Srbiji.Na osnovu poternice iz Srbije 4. januara 2017. godine na aerodromu "Moulhouse" je bio zadržani i pritvoren aktuelni premijer Kosova Ramuš Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Porodica: Haradinajevog brata nije zadržala policija Austrije

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2019

Porodica poslanika Skupštine Kosova Dauta Haradinaja - rođenog brata premijera Ramuša Haradinaja, opovrgla je danas vest da je Haradinaja zadržala austrijska policija pri dolasku u Beč...Supruga Duata Haradinaja, Anita, napisala je na Fejsbuku da je kontrola Haradinaja trajala oko 10 minuta i da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.