Pokuševski može i na petici – svi pričaju o Holmgrenu

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 08:14

Pokuševski može i na "petici" – svi pričaju o Holmgrenu

Košarkaši Oklahome ubedljivo su savladali Jutu rezultatom 98:77 u meču Letnje lige.

Na parketu se obreo i Aleksej Pokuševski koji je na ovom meču igrao na poziciji centra. Srpski košarkaš je za 20 minuta upisao 11 poena uz četiri skoka i dve asistencije.

Nije sve bilo ni dobro po nekadašnjeg igrača Olimpijakosa koji je "prodao" i nekoliko lopti, te je jasno da su stare bolje i dalje prisutne.

Više nego o njemu pričalo se o drugom piku sa ovogodišnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drafta Četu Holmgrenu koji je u svom debiju za 23 minuta upisao isto toliko poena, sedam skokova, šest blokada i četiri asistencije. Vratio se i Džoš Gidi koji je ostvario dabl-dabl učinak od 14 poena i 11 asistencija.

Na drugoj strani u igru u redovima tima iz Solt Lejk Sitija nije ulazio Boriša Simanić, a isto tako ni Filip Petrušev za Filadelfiju u njihovom meču sa Memfisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokuševskom ne odgovara "petica", nestvaran debi drugog Oklahominog "tornja"

Izvor: RTS, 06.Jul.2022

Košarkaši Oklahome savladali su Jutu 98:77 u prvoj utakmici Letnje lige u NBA, a srpski internacionalac Aleksej Pokuševski imao je nešto drugačiju ulogu nego inače. Pokuševski je igrao na poziciji centra što mu nije primarna pozicija i to se osetilo u njegovoj igri. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.