Pogledajte: Bliznakinje koje su razdvojili na rođenju pronalaze se nakon 25 godina

Izvor: B92, 27.Jun.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Bliznakinje koje su razdvojili na rođenju pronalaze se nakon 25 godina

Složićete se da nam društvene mreže nekada mogu biti pravo opterećenje, ali kada budete čuli priču ove dve bliznakinje koje su se ponovo spojile nakon 25 godina shvatićete kolika je zapravo njihova moć.

Dve sestre bliznakinje rođene su u Južnoj Korej, ali su odmah nakon rastavljene. Jedna, Samanta Futerman dobila je roditelje u Americi i otišla je da živi na drugi kontinent, dok je druga, Anais Bordier novu porodicu dobila u Francuskoj.

Da nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuka, one se ni nakon 25 godina ne bi ponovo srele. Zapravo dve sestre se nikada nisu ni upoznale niti su znale jedna za drugu sve dok 2013. Samanta nije dobila poruku od sestre bliznakinje Anais, koja ju je prepoznala u jednom od njenih filmova.

Tada su sve kockice složile.

Pogledajte njihovu neverovatnu priču:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.