Panika na Voždovcu: Muškarac se zagledao u ženu, pa usred belog dana izvadio penis i prekrio ga kesom – da se “ne vidi” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika na Voždovcu: Muškarac se zagledao u ženu, pa usred belog dana izvadio penis i prekrio ga kesom – da se “ne vidi” (FOTO)

Stariji muškarac usred belog dana, danas je na autobustoj stanici u Vitanovačkoj ulici, u Beogradu izvadio polni organ naočigled desetak ljudi. Polni organ zaklonio je kesom koju je držao u desnoj ruci, a u takvoj pozi on je sve vreme posmatrao jednu ženu, što je ona primetila.

Sve se dešavalo na stanici na kojoj staje autobus na liniji 18, između 14 i 14.30 časova.

Žena u koju je ovaj muškarac sve vreme zurio, slikala ga je i objavila na Fejsbuku, u grup >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << njegove fotografije a na taj način je apelovala i na roditelje da ne puštaju decu na tu lokaciju.

Printskrin: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

- Danas sam oko 14 časova bila na stanici Vitanovačka gde staje 18 bus, i primetila sam čoveka koji je stajao sa "izvađenim" polnim organom i okrenutim ka meni, sa druge strane je zaklonio kesom koju je držao u desnoj ruci, da ostali ne vide, i sve vreme me je merio i posmatrao ispod oka. Apelujem na vas da ovo objavite i da tako skrenete pažnju i roditelja i svih ostalih da svoju decu ne puštaju samu tuda. Ja sam punoletna, ali mi nije bilo svejedno. Ponavljam, to se desilo danas oko 14-14.30, usred bela dana, pred još 10 ljudi koji su tu stajali. Imam i fotografije da dokažem koje ću vam priložiti ovde - napisala je žena koja je slikala muškarca.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.