PRIŠTINA VEĆ SPREMILA SPORAZUM:Haradinaj pred Kvintom

Izvor: Mondo, 13.Dec.2018, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIŠTINA VEĆ SPREMILA "SPORAZUM":Haradinaj pred Kvintom

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj objavio je danas na svom Facebook profilu da je ambasadorima zemalja Kvinte i šefu Kancelarije EU u Prištini predstavio "prvi nacrt sveobuhvatnog sporazuma između Kosova i Srbije"

Foto: Tanjug/AP Photo/Ronald Zak

Premijer samoproglašenog Kosova Haradinaj je objasnio da je reč o pratećem dokumentu za predstojeći proces dijaloga i ubrzanje tog procesa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Vučić: Srbijom neće upravljati ni stranci, ni Haradinaj

"Šef tehničkog dijaloga Avni Arifi predstavio je poglavlja koja će za nas biti glavni parametri sporazuma, koji će otvoriti put normalizaciji odnosa između Kosova i Srbije", najavio je Haradinaj.

On je naveo da je nacrt dokumenta sa pratećim aneksima dostavljen i svim rukovodiocima institucija i šefovima svih političkih partija i da će se o njemu raspravljati.

"Narednih dana i nedelja o ovom nacrtu će se raspravljati u svim delovima našeg društva kako bismo došli do završnog dokumenta, koji će obuhvatiti sve te ekspertize", napisao je Haradinaj na Facebooku.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Haradinaj: Istorijsko glasanje za formiranje vojske Kosova

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Dec.2018, 10:46

PRIŠTINA - Premijer privremenih kosovskih institucija, Ramuš Haradinaj napisao je danas na Facebook-u da Prištinu samo nekoliko trenutaka dijeli od, kako je naveo, "istorijskog glasanja za formiranje vojske Kosova".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.