POSTAO ZVEZDA FEJSBUKA Spasao ih od eutanazije: Policajac usvojio 5 gluvih pasa!

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSTAO ZVEZDA FEJSBUKA Spasao ih od eutanazije: Policajac usvojio 5 gluvih pasa!

Svih pet lepotana nažalost ne može da čuje. Ipak kako kaže detektiv Adams, oni mogu da čuju svojim srcima

Detektiv Mek Adams postao je zvezda Fejsbuka kada je objavljena fotografija na kojoj je on sa 5 pasa.

Ništa ne bi bilo neobično da se ne radi o psima koje je on usvojio a koji su inače svi gluvi. Da, svih pet lepotana nažalost ne može da čuje. Ipak kako kaže detektiv Adams, oni mogu da čuju svojim srcima.

"Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žena i ja smo ih usvojili jer većina pasa koji su gluvi provedu dugo u azilima, a neki budu i na kraju uspavani", kaže Adams.

Fotografiju je do sada šerovalo više od 20.000 ljudi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policajac usvojio pet gluvih pasa i spasao ih od eutanazije

Izvor: Press, 12.Feb.2014, 12:42

Detektiv Mek Adams postao je zvezda Fejsbuka kada je objavljena fotografija na kojoj je on sa pet pasa.. Ništa ne bi bilo neobično da se ne radi o psima koje je on usvojio, a koji su inače svi gluvi. Da, svih pet lepotana nažalost ne može da čuje. Ipak kako kaže detektiv Adams, oni mogu da čuju...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.