POLICIJA REAGOVALA: Gurovića opet vređali, on sada uzvratio

Izvor: Kurir, 09.Feb.2014, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA REAGOVALA: Gurovića opet vređali, on sada uzvratio

Iz dvorane tokom meča FMP - Mega Vizura izbačeno sedam osoba

Skandali ne prestaju.

Dan pošto su ga navijači Partizana na utakmici četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća vređali i gađali, trenera FMP-a Milana Gurovića ponovo su tokom meča sa Mega Vizurom (85:93) sačekale uvrede sa tribina dvorane Pionir.

Strateg ekipe iz Železnika u jednom trenutku tokom poslednje četvrtine je vidno izverviran zbog uvreda na >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << njegov i račun njegove porodice krenuo ka pojedincima koji su ga vređali.

U toj nameri su Gurovića, kioji sa reprezentacijom naše zemlje ima po jedno evropsko i svetsko zlato, kao i kontinentalnu bronzu, sprečili članovi stručnog štaba, a reagovali su i pripadnici obezbeđenja i policije, koji su izbacili sedam osoba.

Komentarišući incident Gurović je posle meča rekao:

"Država bi trebalo da se time pozabavi. Ja imam debele živce, ali nisam od kamena i ne mogu da se suzdržim kad mi neko vređa porodicu, to ne mogu da istrpim. Ali, nije to pitanje za mene. Ne znam da li može država sa tim da izađe na kraj. Ne bih to više komentarisao", rekao je Gurović.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.