PAMTITE ME PO DOBROM Oprostio se na Fejsbuku, a zatim kako se sumnja krenuo u KRVAVI POHOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2020, 16:05

"PAMTITE ME PO DOBROM" Oprostio se na Fejsbuku, a zatim kako se sumnja krenuo u KRVAVI POHOD

Izvor blizak istrazi otkrio je da sve za sada ukazuje na to da se radi o zločinu iz strasti

Zuhdija D. (43) iz Bužima, koji je sinoć oko 1:30 sati automatskom puškom ubio svoju tri godine stariju bivšu partnerku, nakon čega je presudio sebi, planirao je zločin.

Čovek za koga se sumnja da je ubica, pre nego što će krenuti u krvavi pohod, napisao potresnu poruku "Pamtite me po dobrom". Poruku je, uz svoju fotografiju, objavio na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk profilu.

Zuhdija je presudio 46-godišnjakinji, sa kojom je ranije bio u vezi, na njenom kućnom pragu u bihaćkoj ulici Nerkeza Smajlagića.

.

- Nesrećna žena nedavno ga je napustila, što on, očigledno nije mogao da podnese. Zuhdija je na sve načine pokušavao da se pomiri s voljenom, zbog koje je ostavio svoju ženu. Proganjao je, dolazio ispred kuće, zvao na telefon, ali ona nije htela ni da čuje, a i u međuvremenu je našla novog partnera - rekao je izvor.

Iza nastradale su ostala i deca iz prvog braka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.