Izvor: Blic, 22.Nov.2009, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostala bez naknade za bolovanje zbog osmeha na Fejsbuku

Kanađanka, koja je već godinu dana na bolovanju zbog teške depresije, ostala je bez naknade za bolovanje pošto je na Fejsbuk postavila svoje fotografije na kojima se vidi osmehnuta i kako se zabavlja.



Natali Blanšar (29) je zaposlena u kompaniji IBM u Bromonu, u Kvebeku. Prema njenim rečima, osiguravajuća kuća "Manjulajf" joj je ukidanje naknade obrazložila fotografijama koje je postavila na Fejsbuk >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na kojima se vidi kako se zabavlja u jednom baru gde se izvodi muški striptiz i kako se sunča na odmoru. Rečeno mi je "da sam sposobna da radim, sve zbog Fejsbuka", ispričala je ona televiziji CBC. Još je rekla da joj je lekar savetovao da "pokuša da se zabavi" i zaboravi svoje probleme, kako bi izašla iz depresije.

Gigant osiguranja "Manjulajf" je odbio da komentariše slučaj, ali je uputio saopštenje u kojem navodi da se odluke o ukidanju ili odbijanju naknada ne donose isključivo na osnovu informacija nađenih na Fejsbuku. Kompanija je precizirala da koristi sajtove za druženje kako bi se informisala o svojim klijentima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.