Optužen da je švercer? Srbin nagrabusio na granici, morao da plati visoku kaznu

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 08:03

Optužen da je švercer? Srbin nagrabusio na granici, morao da plati visoku kaznu

Unutar Fejsbuk grupe, "Live from Grecce", korisnik po imenu Dragomir podelio je situaciju koja je snašla njegovog rođaka na alternativnom graničnom prelazu Dojran između Severne Makedonije i Grčke, navodeći kako je pored velike novčane kazne, njegov rođak možda i zaveden u registru kao švercer.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MNOGI SRBI BAŠ OVO RADE PRI ULASKU U GRČKU: A kazna je 640 EVRA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023

Paprene su kazne ako ovo radite na granici...Navika većine pušača iz Srbije da kupuju cigarete prilikom tranzitnog prolaska kroz Severnu Makedoniju, gde su cigarete jeftinije, obila se o glavu jednom našem turisti koji je morao da plati čitavo bogatstvo zbog uštede od nekoliko desetina evra...Unutar...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.