OTKRIĆE SE PRAVO STANJE STVARI: Toni Cetinski se oglasio potresnom porukom nakon tragedije u kojoj je pregazio čoveka

Izvor: Svet, 16.Nov.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIĆE SE PRAVO STANJE STVARI: Toni Cetinski se oglasio potresnom porukom nakon tragedije u kojoj je pregazio čoveka

Toni Cetinski glavna je tema medija zbog nesreće koja se dogodila u Rovinju kada je kolima pregazio čoveka. Još uvek nije saopšteno da li je hrvatski pevač kriv za nemili događaj.
Toni je zamolio da se pretpostavke i insinuacije na tu temu ne objavljuju, a apelovao je i na javnost da se sačekaju zvanični nalazi policije. Toni se u međuvremenu se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i istakao nešto što je mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iznenadilo.
“Slatka istina: Kada Bog zna da si spreman za odgovornost, otkriće pravo stanje stvari. Budi strpljiv. Ne gubi vreme želeći. Odrasti i budi spreman i videćeš da će ti Bog dati životnu priču koja je daleko bolja od one o kojoj si sanjao”, napisao je Cetinski na Fejsbuku.
Mnogi su u ovoj objavi videli da pevač želi da istakne kako je pred Bogom čist.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nakon tragedije u kojoj je pregazio čoveka, Toni Cetinski objavio POTRESNU poruku

Izvor: Press, 17.Nov.2017, 00:03

Ovih dana, pevač Toni Cetinski glavna je tema medija zbog nesreće koja se dogodila u Rovinju kada je kolima pregazio čoveka. Još nije saopšteno da li je Toni kriv za nemili događaj. . Dok se raspredaju razne priče, pevač...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.