Nove provokacije: Grafit UČK ispisan na zgradi u centru Severne Mitrovice

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 17:00

Nove provokacije: Grafit "UČK" ispisan na zgradi u centru Severne Mitrovice

Grafit "UČK", koji veliča takozvanu Oslobodilačku vojsku Kosova, ispisan je na zgradi koja se nalazi u samom centru severnog dela Kosovske Mitrovice.

U istoj zgradi su i prostorije Srpske liste.

Grafit "UČK" uočen je u jutarnjim časovima, a počinioci za sada nisu poznati. Zgrada u kojoj su ispisani grafiti nalazi se u pešačkoj zoni. Grafiti "UČK" ispisani su i pre nekoliko noći u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kosovska Mitrovica, nove provokacije: Iscrtan još jedan "UČK" grafit, drugi u danu FOTO

Izvor: B92, 20.Apr.2023

U severnom delu Kosovske Mitrovice na zidu u ulazu jedne stambene zgrade preko puta hotela "B.B." ispisan je još jedan grafit "UČK"...Taj hotel nalazi se u centru severnog dela Kosovske Mitrovice. Prethodno je tokom dana grafit "UČK" ispisan i na zgradi u kojoj se nalaze prostorije Srpske liste u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.