Njoj je trenutno najgore da nosi svoje ime! Čak joj je i Fejsbuk ugasio profil!

Izvor: Prva.rs, 19.Nov.2015, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoj je trenutno najgore da nosi svoje ime! Čak joj je i Fejsbuk ugasio profil!

Inženjerka po imenu Isis Ankale iz San Franciska ima problema na društvenim mrežama zbog svog imena koje asocira na najpoznatiju terorističku organizaciju..
Fejsbuk trenutno sprovodi aktivnosti u borbi protiv terorizma, a to je na svojoj koži najbolje osjetila ova Amerikanka.
Ona se požalila na svom Tviter profilu da je ostala bez FB naloga.
Kako kaže, ona zna da je jedini razlog njeno ime koje je isto kao ime >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << najpoznatije terorističke organizacije svetu, ISIS.

"Zašto ste mi isključili nalog? Moje je pravo ime Isis Ankale", napisala je inžinjerka.
To nije urodilo plodom te je nastavila s pisanjem.
Fejsbuk misli da sam terorista. Očigledno to što sam im poslala kopiju svog pasoša nije bilo dovoljno da mi opet aktiviraju profil“, napisala je Isis na Tviteru.
Bila je uporna i nastavila je da im piše, pa joj je nalog konačno ponovo aktiviran nakon što je i treći put pisala ovoj društvenoj mreži.

Ubrzo su se iz Fejsbuka izvinili mladoj dami.
"Isis izvini, ne znamo šta se desilo. Radimo na rešenju problema".
Inače, ovo je čest slučaj da Fejsbuk blokira stvarne osobe čija su im imena sumnjiva, pa ljudi moraju dokumentima da dokazuju svoj identitet. Fejsbuk je najavio da će ublažiti pravilo o korišćenju imena na ovoj društvenoj mreži.
Isis je čak dobila izvinjenje od administratora Fejsbuka zbog ove greške.
Izvor: Bulevar/N1

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.