Njoj-je-samo-jedna-poruka-na-Fejsbuku-promenila-zivot

Izvor: medio.rs, 24.Sep.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njoj-je-samo-jedna-poruka-na-Fejsbuku-promenila-zivot

Sve uspešniji model Eva Vladimiruk za čuveni magazin "Harpers bazar" ispričala je zanimljivu priču o tome kako se našla u modi.

Kako kaže, kada je imala samo 15 godina dobila je poruku na Fejsbuku u čiju je verodostojnost posumnjala.

"Pisalo je Zdravo, ja radim za modnu agenciju, da li možete da nam pošaljete fotografije? Tako je sve počelo“, kaže ona.

Znajući kakve su sve prevare >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << moguće Eva je proverila agenciju i zakazala sastanak, te se uverila da je poziv bio stvaran, a nedugo potom je već dobila ponude modnih kuća poput „Luj Viton“, „Sen Loran“ i kreatora Aleksandra Vanga.

"U ovom poslu je najlepše što upoznajem mnogo zanimljivih ljudi, posmatram proces nastanka neverovatnih stvari izbliza. Moda se menja iz sekunde u sekundu i to me osvaja.“

Ipak, kastinzi su nešto što najmanje voli i smatra da predstavljaju gubljenje vremena.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.